top of page

Tarieven

Prenataal consult € 50,-

Wanneer je in je zwangerschap behoefte hebt aan persoonlijke voorlichting, kun je voor een  prenataal consult kiezen. Ik kom bij je/jullie thuis om de gewenste informatie te vertellen. We maken dan met elkaar een plan voor na de bevalling, waarin jouw/jullie eigen doel centraal staat.

Consult na de geboorte van je baby € 105,-

Tijdens een consult aan huis neem ik alle tijd om te kijken wat het probleem is en wat er verbeterd kan worden. We maken met elkaar een haalbaar plan om jullie borstvoedingsperiode goed te laten verlopen. Een consult duurt ongeveer anderhalf uur. Bij een consult zit een telefonische evaluatie inbegrepen en zo nodig WhatsApp contact.

Vervolgconsult € 65,-

Bij gecompliceerde borstvoedingsproblemen kan het voorkomen dat één consult niet volstaat. Ook als je een nieuwe vraag hebt kom ik graag nog een keer op bezoek.

Telefonisch consult € 10,- per 10 minuten

Sommige vragen kunnen telefonisch beantwoord worden. Per 10 minuten wordt er € 10 in rekening gebracht. Wanneer we tijdens het telefonisch consult besluiten dat een regulier consult nodig is, vervallen de kosten voor het telefonisch consult.

Reiskosten

Voor consulten aan huis reken ik € 0,35 cent/kilometer (kaarten app Apple). 

Toeslagen

In het weekend en op feestdagen reken ik een toeslag van € 25,-.

Betaling

Na het consult ontvang je de factuur per mail, de betalingstermijn is 14 dagen.

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg, wanneer een lactatiekundige IBCLC geregistreerd is en is aangesloten bij de NVL (Nederlandse vereniging voor lactatiekundigen).

Check of dat voor jou ook geldt op: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige

bottom of page